Logo Midden Nedeland Makelaars

Agrarische bedrijven en grond

Midden Nederland Makelaars is dé specialist in het buitengebied van de Veluwe en de Utrechtse Heuvelrug. Jaarlijks verkopen onze makelaars tientallen agrarische bedrijven en hectares grond. Bekijk ons aanbod en bel ons voor een vrijblijvende bezichtiging. Bent u op zoek naar een boerderij die niet tussen het aanbod staat, of een stuk grond? Neem dan contact met ons op. Onze makelaar heeft ook vaak agrarische bedrijven en grond in de stille verkoop.

Agrarisch onroerend goed of landelijk vastgoed

Midden Nederland Makelaars heeft een ruim aanbod boerderijen. Wanneer u een boerderij op de Veluwe of Utrechtse Heuvelrug wilt kopen neemt u contact op met de makelaar. Bij het kopen van een boerderij informeren wij u over vergunningen, lokale wetgeving en regelgeving en geven wij advies rondom vragen als sloopmeters en de rood-voor-roodregeling. Door onze jarenlange ervaring zijn de makelaars en de rentmeester van Midden Nederland dé specialist in het buitengebied.

Agrarische grond

Bent u op zoek naar een stuk grond om bijvoorbeeld uw bedrijfsvoering uit te breiden of grond om een schuur of huis op te plaatsen? Bij Midden Nederland Makelaars vindt u een uitgebreid aanbod aan bouwgrond. U vindt ons aanbod direct op de website of via stille verkoop. De agrarisch makelaar kent de regels en weet welke mogelijkheden er zijn en welke vergunningen u nodig hebt. Omdat er regelmatig agrariërs hun bedrijfsvoering staken, komt er steeds nieuwe agrarische grond op de markt.

Kom in contact met Midden Nederland Makelaars

Bij het versturen van dit formulier gaat u akkoord met de privacyvoorwaarden.
Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Aangesloten en gecertificeerd bij: