Logo Midden Nedeland Makelaars

Landelijk wonen

Midden Nederland Makelaars is dé specialist in het buitengebied op de Veluwe en de Utrechtse Heuvelrug. Jaarlijks verkopen onze makelaars tientallen woonboerderijen en agrarisch vastgoed. Bekijk ons aanbod en bel ons voor een vrijblijvende bezichtiging. Bent u op zoek naar een woonboerderij die niet tussen het aanbod staat? Neem dan contact met ons op. Onze makelaar heeft ook vaak agrarisch onroerend goed in de stille verkoop.

Verhuizen van stad naar dorp of platteland

Wilt u verhuizen van een stad naar een dorp of het platteland? De ervaren makelaars van Midden Nederland weten u alles te vertellen over landelijk wonen op de Veluwe en de Utrechtste Heuvelrug. Grote kans dat de rust, de gemoedelijkheid en het genieten van de natuur u aanspreken als u verhuist van de stad naar het platteland of naar een dorp. De portefeuille agrarisch onroerend goed bevat veel woonboerderijen in de regio Barneveld, Voorthuizen en Nijkerk. Maar ook in ons werkgebied Putten, Ermelo en Harderwijk hebben we regelmatig woonboerderijen voor u beschikbaar. Zo hebt u altijd een ruime keuze op het gebied van landelijk wonen.

Interesse in een woonboerderij

Als u een woonboerderij op het oog hebt, neemt u contact op met Midden Nederland Makelaars voor een afspraak. Samen met u gaat onze agrarisch gespecialiseerde makelaar mee om de woonboerderij te bezichtigen. Tijdens de bezichtiging deelt de agrarisch makelaar graag zijn kennis over de woonboerderij en de omgeving met u. Onze makelaars zijn  hooggekwalificeerd en vermeld in de diverse registers.

Kom in contact met Midden Nederland Makelaars

Bij het versturen van dit formulier gaat u akkoord met de privacyvoorwaarden.
Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Aangesloten en gecertificeerd bij: