Logo Midden Nedeland Makelaars

Midden Nederland Makelaars voor agrarisch onroerend goed

Agrarisch vastgoed en landelijk wonen zijn specifieke vakgebieden binnen de makelaardij. Midden Nederland Makelaars heeft de specialistische kennis in huis om uw belangen in het buitengebied optimaal te behartigen. De agrarisch makelaars en de rentmeester hebben jarenlange praktijkervaring en zijn actief lid van de Nederlandse Vereniging van Rentmeesters (NVR) en van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Maak een keuze uit onze diensten.

Agrarisch makelaar en rentmeester

De agrarisch makelaars en rentmeester werken in de gehele regio Veluwe en Utrechtse Heuvelrug. Voor onteigeningszaken en bedrijfsverplaatsing werken we zelfs landelijk. Vanuit de zes vestigingen van Midden Nederland Makelaars in Barneveld, Voorthuizen, Nijkerk, Putten, Ermelo en Harderwijk profiteert u van onze kennis in het hele werkgebied. Onze makelaars spreken uw taal en vertalen uw wensen en behoeften in een concreet advies. Vanzelfsprekend houden we hierbij rekening met alle wetgeving en regelgeving die geldt in het buitengebied.

Agrarisch vastgoed, sloopmeters, productierechten en meer

De agrarisch makelaar staat boeren bij in de aankoop en verkoop van boerderijen, maar het werk in het buitengebied is veelzijdiger. Denk bijvoorbeeld ook aan de verkoop van woonboerderijen, landhuizen, campings, loonwerkers, horecabedrijven en andere objecten die zich buiten de bebouwde kom bevinden. Behalve voor bemiddeling bij aankoop en verkoop van agrarisch onroerend goed en landelijk vastgoed, kunt u ook bij ons terecht voor wijziging van een bestemmingsplan, onteigening, sloopmeters, productierechten, taxatie en vele andere diensten.

Scholing voor nieuwste ontwikkelingen in agrarisch vastgoed

Als het gaat om agrarisch en landelijk vastgoed is jarenlange ervaring binnen dit vakgebied onmisbaar. Ons team is uitstekend opgeleid en heeft daarnaast diverse relevante trainingen en cursussen gevolgd. Bovendien zorgen we middels bijscholing en vakliteratuur dat we alle nieuwe ontwikkelingen en inzichten op de voet volgen. Graag vertellen we u in een vrijblijvend gesprek meer over de werkwijze en onze mogelijkheden.

Aangesloten en gecertificeerd bij: