Logo Midden Nedeland Makelaars

Rentmeester Midden Nederland Makelaars

Een rentmeester is vastgoedspecialist in het buitengebied. Jaap Ridderhof is Rentmeester NVR (Nederlandse Vereniging van Rentmeesters) en wordt ingeschakeld voor allerlei vraagstukken over onroerend goed. Denk hierbij aan functieverandering, taxatie, onteigening en planschade. Met een Rentmeester NVR biedt Midden Nederland Makelaars specialistische deskundigheid met visie.

Rentmeester: expert in agrarisch vastgoed en landelijk wonen

Een rentmeester is vastgoeddeskundige op het gebied van agrarisch vastgoed en landelijk vastgoed. Rentmeester NVR Jaap Ridderhof heeft tientallen jaren ervaring in de begeleiding van ingewikkelde zaken rond onteigening. Het werk van een rentmeester is veelomvattend. Dorpen willen bijvoorbeeld uitbreiden met nieuwe woonwijken of met asfalt. Denk bijvoorbeeld aan de aanleg van de oostelijke rondweg in Barneveld. Tegelijkertijd verdienen natuur en omgeving de aandacht. Bij al deze zaken biedt de expertise van een Rentmeester NVR meerwaarde. Tot de werkzaamheden van een rentmeester behoren onder meer beheer van grond en gebouwen, taxatie, advisering bij aankoop en verkoop van agrarisch vastgoed en grond, (erf)pacht, planschade, onteigening en juridische advisering.

Rentmeester voor het behartigen van uw belangen

Het beroep rentmeester bestaat al eeuwen. Lang geleden was de rentmeester in dienst van een grootgrondbezitter. Hij richtte zich met name op beheer. Daartoe behoorden het innen van de pacht, de verkoop van hout, de opbrengst van de jacht en de aankoop en verkoop van onroerend goed. De rentmeester richt zich tegenwoordig vooral op advisering, onderhandeling, organisatie en coördinatie, om zo uw belangen optimaal te behartigen. Profiteer van de kennis en kunde van onze rentmeerster Jaap Ridderhof. Neem vrijblijvend contact op.

Rentmeester NVR Jaap Ridderhof: “Onteigeningszaken behoren de mooiste werkzaamheden van een rentmeester. Hierbij heb ik het gevoel écht iets voor mensen te kunnen betekenen. In een situatie waarin de overheid beslag wil leggen op huis en haard is het fijn om mensen bij te staan en samen de strijd aan te gaan tegen deze sterke overheid.”

Kom in contact met Midden Nederland Makelaars

Bij het versturen van dit formulier gaat u akkoord met de privacyvoorwaarden.
Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Aangesloten en gecertificeerd bij: