Logo Midden Nedeland Makelaars

Sloopmeters en productierechten

Midden Nederland Makelaars is dé specialist in vraag en aanbod van sloopmeters en productierechten. Met hun ruime ervaring hebben onze agrarisch makelaars kennis van alle regels rondom sloopmeters en productierechten. Bekijk het aanbod en vraag sloopmeters of productierechten aan. Wilt u sloopmeters of productierechten verkopen? Bel ons voor een scherpe prijs.

Raadpleeg de agrarisch makelaar voor sloopmeters

Bezit u leegstaande schuren? Onze in agrarisch onroerend goed gespecialiseerde makelaars adviseren u graag over de mogelijkheden. Midden Nederland Makelaars werkt onder andere in de gemeente Barneveld, Scherpenzeel, Ede, Wageningen, Nijkerk en Putten, ook bekend als de regio Foodvalley. Sloopmeters zijn uitwisselbaar tussen gemeentes. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de verkoop van sloopmeters? Neem dan contact op met Midden Nederland Makelaars. Onze agrarisch makelaars begeleiden het gehele traject deskundig en zorgvuldig. Hebt u sloopmeters nodig? Schrijf u in als zoeker voor een passende oplossing.

Productierechten in de agrarische sector aankopen of verkopen

Als agrarisch ondernemer kunt u te maken krijgen met de aankoop of verkoop van productierechten. Agrarisch ondernemen wordt steeds complexer. Dit komt mede door het toenemende aantal rechten en regels. Midden Nederland Makelaars bemiddelt voor u bij de aankoop en verkoop van agrarische productierechten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld varkensrechten, pluimveerechten, melkquota en fosfaatrechten.

Agrarisch makelaar voor deskundigheid op het gebied van productierechten

Om te kunnen bemiddelen bij de aankoop en verkoop van productierechten is het van groot belang om op de hoogte te zijn van de huidige markt en wet- en regelgeving. Onze deskundige op het gebied van productierechten heeft met zijn jarenlange ervaring een helder beeld van de markt en de procedure. Ook heeft de agrarisch makelaar altijd actuele minimale en maximale prijzen voor productierechten. Midden Nederland Makelaars biedt een steeds wisselend aanbod in productierechten in wisselende hoeveelheden. Neem contact met ons op met betrekking tot het huidige aanbod in productierechten.

Aankoop en verkoop van sloopmeters bij Midden Nederland Makelaars

Midden Nederland Makelaars adviseert u bij de aankoop en verkoop van sloopmeters op de Veluwe. Wilt u bouwen of wilt u juist sloopmeters kwijt in de gemeente Barneveld, Scherpenzeel, Ede, Wageningen, Nijkerk en Putten, ook wel bekend als de regio Foodvalley? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Ongebruikte stalruimte en landerijen

Sloopmeters ontstaan onder andere bij de sloop van (agrarische) stallen. U kunt deze vrijgekomen meters verhandelen of benutten voor nieuwbouw. De regels met betrekking tot sloopmeters verschillen per locatie en per gemeente. Binnen de gemeente Barneveld, Scherpenzeel, Ede, Wageningen, Nijkerk en Putten, ook bekend als de regio FoodValley, zijn sloopmeters uitwisselbaar.

Hebt u genoeg sloopmeters voor een bouwrecht? Dan kunt u wellicht een bouwkavel realiseren op de voormalige slooplocatie. Of dat kan, hangt af van uw locatie en de gemeente. Is deze mogelijkheid er niet, dan kunt u de sloopmeters verhandelen. 

Ik wil aanbod plaatsen/vragen

Waarde sloopmeters

Met de verkoopopbrengst van de sloopmeters die u aan derden verkoopt, kunt u bijvoorbeeld de gemaakte sloopkosten betalen. De verkoopopbrengst hangt af van verschillende factoren. Daarnaast geeft de sloop van een simpele schuur ten opzichte van een oude stal met kelders een behoorlijk verschil in sloopkosten. Verder kunnen er ook op fiscaal gebied verschillen zijn. Heeft u sloopmeters over? Dan kunnen wij u adviseren om de opbrengst te maximaliseren.

Taken van de agrarisch makelaar bij sloopmeters

De specialist van Midden Nederland Makelaars inventariseert welke meters inzetbaar zijn. Dit gebeurt in overleg met de gemeente. Soms is een wijziging van het bestemmingsplan nodig. De agrarisch makelaar laat de sloopmeters registreren bij de gemeente. Bij de verkoop van de sloopmeters komt het geld op een geblokkeerde rekening. Beide partijen lopen zo financieel geen risico. Als de sloopmeters inzetbaar zijn, volgt er uitbetaling van het geld. Deze complete financiële afhandeling wordt door de agrarisch specialist van Midden Nederland Makelaars verzorgd. Van de registratie van de sloopmeters tot de uitbetaling. 

Kom in contact met Midden Nederland Makelaars

Bij het versturen van dit formulier gaat u akkoord met de privacyvoorwaarden.
Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Aangesloten en gecertificeerd bij: