Logo Midden Nedeland Makelaars

Een bedrijfspand kopen met Midden Nederland Bedrijfsmakelaars

De locatie van uw nieuwe bedrijfspand is belangrijk voor uw onderneming. De bedrijfsmakelaar van MNM weet dat als geen ander. Daarom vindt onze bedrijfsmakelaar het ideale bedrijfspand op de perfecte locatie voor u. Door ons uitgebreide netwerk in Midden-Nederland zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rond bedrijventerreinen. Een geschikte locatie voor uw bedrijfspand is dan ook meestal snel gevonden.

Eerste stappen voor het kopen van een bedrijfspand

De bedrijfsmakelaar van Midden Nederland Bedrijfsmakelaars start met het inventariseren van uw wensen. Welke omvang dient het pand te hebben? Welke wensen hebt u voor de locatie: dicht bij de snelweg of bij openbaar vervoer? En kiest u voor een bedrijfspand met ruime parkeermogelijkheden? Met deze lijst op zak gaat de bedrijfsmakelaar op zoek naar een geschikt bedrijfspand. Het moet passen binnen uw bedrijfsvoering en financieringsmogelijkheden. De bedrijfsmakelaar zoekt niet alleen in onze eigen portefeuille, maar ook daarbuiten. De bedrijfsmakelaar van MNM heeft ook een overzicht van bedrijfspanden in de stille verkoop. En Midden Nederland Makelaars bekijkt het aanbod van andere makelaars. Zodra we een geschikt bedrijfspand hebben gevonden, is het tijd voor een bezichtiging van het pand. Tijdens de bezichtiging bekijkt de bedrijfsmakelaar alle aspecten van het bedrijfspand met u. Als aankoopmakelaar behartigen wij uw belangen. De bedrijfsmakelaar wijst u op de voordelen en nadelen, indelingsmogelijkheden, bestemmingen en transformatiemogelijkheden. Zo krijgt u als ondernemer een helder beeld.

Professioneel onderzoek bedrijfspand

Hebt u een keuze voor een bedrijfspand gemaakt? De bedrijfsmakelaar van Midden Nederland Makelaars zorgt ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan. Controles op relevante publieke en privaatrechtelijke documenten van het pand, verzorgen van de onderhandelingen, inspecties en de juridische afhandeling rond de aankoop van uw bedrijfspand behoren allemaal tot de taken van de bedrijfsmakelaar van MNM. Maar de bedrijfsmakelaar kijkt verder en onderzoekt bijvoorbeeld ook de mogelijkheden voor kadastrale splitsingen of fiscale aspecten, om zo eventueel de overdrachtsbelasting te verlagen.

Scherp onderhandelen over de aankoopprijs

De bedrijfsmakelaars van Midden Nederland Bedrijfsmakelaars doen regelmatig transacties in Midden-Nederland. Ze weten daardoor als geen ander wat marktconforme aankoopprijzen zijn. En doordat ze zakelijk in het proces staan, kunnen ze op het scherpst van de snede voor u onderhandelen. Uiteraard bespreken we voorafgaand een onderhandelingsstrategie en houden we u voortdurend op de hoogte van het verloop van de onderhandeling.

Maak een afspraak met de bedrijfsmakelaar

Wilt u zeker weten dat uw nieuwe bedrijfspand past bij uw onderneming? En wilt u geen verrassingen achteraf? Schakel dan de bedrijfsmakelaar van MNM in. De aankoopmakelaar van Midden Nederland zorgt voor de beste deal. Neem contact op met één van onze vestigingen in Barneveld, Voorthuizen, Nijkerk, Ermelo, Putten en Harderwijk. De afspraak is gratis en vrijblijvend.

Kom in contact met Midden Nederland Makelaars

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Aangesloten en gecertificeerd bij: