Logo Midden Nedeland Makelaars

Bedrijfsmakelaar actief in lokaal netwerk

De bedrijfsmakelaar van MNM is lokaal betrokken en actief in verschillende netwerkclubs. Hierdoor is de bedrijfsmakelaar uitstekend op de hoogte van wat er allemaal bij de ondernemers in Barneveld, Voorthuizen, Nijkerk, Putten, Ermelo en Harderwijk speelt. De bedrijfsmakelaar van MNM is vaak als eerste op de hoogte.

Lokaal betrokken bedrijfsmakelaar: de voordelen voor u

De bedrijfsmakelaar van Midden Nederland Makelaars heeft vele contacten in ondernemend Barneveld, Voorthuizen, Nijkerk, Putten, Ermelo en Harderwijk. De bedrijfsmakelaar weet hierdoor uit de eerste hand wat er bij ondernemers speelt rondom huisvesting. Als een ondernemer bijvoorbeeld wil verhuizen naar een ander bedrijfspand, komt er ook een bedrijfspand vrij. De bedrijfsmakelaar van MNM is al in een vroeg stadium op de hoogte. De bedrijfsmakelaar is gewend snel te schakelen en kent de wensen van ondernemers. Denk aan kopen, verkopen, huren, verhuren, beleggen of bouwgrond.

Bedrijfsmakelaar lid van Barneveldse Industriële Kring (BIK) en Jonge Ondernemers Sociëteit (JOS)

De bedrijfsmakelaar van MNM maakt onder andere deel uit van de netwerkclubs Barneveldse Industriële Kring (BIK) en Jonge Ondernemers Sociëteit (JOS). De BIK, ondernemersvereniging in de gemeente Barneveld sinds 1969, houdt regelmatig bijeenkomsten. Het hoofddoel van de bijeenkomsten is het aanboren en verrijken van de onderlinge contacten. De BIK is een actieve vereniging waar de bedrijfsmakelaar van MNM graag bij hoort. Leden van de BIK zijn vertegenwoordigd in tal van projectgroepen die het belang van een goed draaiende lokale en regionale economie voor ogen hebben. De BIK dient de belangen van de ondernemers in het werkgebied door waar mogelijk die belangen te verdedigen, het ondernemerschap te stimuleren, barrières voor ontwikkeling bespreekbaar te maken en mede te faciliteren dat deze barrières worden geruimd. De Kamer van Koophandel, werkgeversverenigingen en de provincie zijn hierbij de belangrijkste gesprekspartners van de BIK. Ondernemersvereniging JOS Barneveld heeft leden tot 45 jaar oud. De leden zijn ondernemers in de industrie, handel of dienstverlening en personen met een vrij beroep. Profiteer ook van de vele connecties van bedrijfsmakelaar Midden Nederland Makelaars.

Kom in contact met Midden Nederland Makelaars

Vul het onderstaande formulier in en wij komen zo snel mogelijk bij u terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bij het versturen gaat u akkoord met de privacy-voorwaarden.

Aangesloten en gecertificeerd bij: