Logo Midden Nedeland Makelaars

Investeren in beleggingspanden

Met grote regelmaat krijgt de bedrijfsmakelaar van Midden Nederland Bedrijfsmakelaars de opdracht om op zoek te gaan naar geschikte beleggingspanden. Voor een goed rendement op uw investering in beleggingspanden is de expertise van MNM nodig. Bij aankoop of verhuur van een beleggingspand komt veel kijken. We vertellen u hier graag meer over. Bent u geïnteresseerd in commercieel vastgoed? Maak dan een afspraak met de bedrijfsmakelaar van Midden Nederland.

Onafhankelijk advies over beleggingen

Welke rendementseisen hebt u als belegger? En welke wensen hebt u als investeerder in beleggingspanden? De bedrijfsmakelaar neemt uw wensen en eisen mee in het traject naar een succesvolle investering. Als makelaar bezit MNM zelf geen vastgoed. De bedrijfsmakelaar gaat volledig onafhankelijk te werk met uw belangen als doel.

Bedrijfsmakelaar kent fiscale regels rondom beleggingspanden

Midden Nederland Bedrijfsmakelaars beschikt over jarenlange ervaring en alle benodigde kennis om u als belegger gedurende het gehele traject te adviseren. Aan de hand van onder meer ligging, staat van het pand en mogelijke functies schat de bedrijfsmakelaar het rendement in. Ook heeft de bedrijfsmakelaar kennis van fiscale en juridische regelgeving. En indien nodig schakelt de bedrijfsmakelaar een accountant, een fiscalist of een notaris in. Door korte lijnen en het delen van kennis besparen beleggers veel tijd en geld.

Investering beleggingspand

Midden Nederland Bedrijfsmakelaars heeft meerdere beleggingspanden in de regio Midden-Nederland in het aanbod. MNM is dan ook dé bedrijfsmakelaar als u gaat investeren in commercieel vastgoed. Bel de bedrijfsmakelaar op onze vestigingen in Barneveld, Voorthuizen, Nijkerk, Putten, Ermelo of Harderwijk. In een vrijblijvend gesprek bespreken wij uw wensen en mogelijkheden.

Uw beleggingsportefeuille afstoten?

Overweegt u om uw beleggingsportefeuille geheel of gedeeltelijk te verkopen? Midden Nederland Bedrijfsmakelaars beschikt over een uitgebreid netwerk van beleggers die op zoek zijn naar mogelijkheden om te investeren in vastgoed. Uiteraard gaan we vertrouwelijk om met de informatie die u ons ter beschikking stelt.

Kom in contact met Midden Nederland Bedrijfsmakelaars

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Aangesloten en gecertificeerd bij: