Logo Midden Nedeland Makelaars

MNM App biedt vele voordelen bij kopen of huren bedrijfspand

Met de MNM App hebt u in één oogopslag het bedrijfsaanbod in beeld. Wilt u een bedrijfspand, kantoor of winkel kopen of huren? Gebruik de handige tool om uw zoekopdracht in te vullen. Zoek bijvoorbeeld specifiek in een bepaalde plaats, of juist in de gehele regio Barneveld, Voorthuizen, Nijkerk, Putten, Ermelo en Harderwijk. Ook op zoek naar een bedrijfspand? Check onze MNN App.

Altijd en overal ons bedrijfsaanbod op zak met de MNM App

Het vinden van het ideale bedrijfspand, kantoor of winkel is gemakkelijker dan ooit. Want in de app van Midden Nederland Makelaars bekijkt u eenvoudig, altijd en overal ons bedrijfsaanbod . Gewoon op uw smartphone of tablet. Met de MNM App blijft u gratis en vrijblijvend volledig op de hoogte van het nieuwste aanbod van Midden Nederland Makelaars. U krijgt met de MNM App als eerste een actueel overzicht van bedrijfspanden, kantoren en winkels die te koop en te huur staan in de regio Barneveld, Voorthuizen, Nijkerk, Putten, Ermelo en Harderwijk.

Bedrijfspand kopen of huren? De MNM App is gratis beschikbaar voor iOS en Android

Wilt u een bedrijfspand, kantoor of winkel kopen of huren? De app van Midden Nederland Makelaars is natuurlijk gratis. U downloadt de MNM App in de Apple Store (iPhone) of de Google Play Store (Android-toestel). Na het downloaden maakt u een account aan. U voert uw zoekopdracht in en u ontvangt direct het nieuwste aanbod. Aanpassen of beëindigen van uw zoekopdracht kan op elk moment. Uw zoekopdracht is bij Midden Nederland Makelaars gratis en vrijblijvend.

Als eerste getipt als u een bedrijfspand wilt kopen of huren

Zoekt u een specifiek type bedrijfspand? Dan plaatst u een zoekopdracht in de app en kiest u ervoor om berichten te ontvangen. Zodra de bedrijfsmakelaar een bedrijfsobject in de verkoop of verhuur krijgt dat aan uw wensen voldoet, ontvangt u automatisch een bericht. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte, nog voordat het bedrijfspand op Funda verschijnt.

Kom in contact met Midden Nederland Bedrijfsmakelaars

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Aangesloten en gecertificeerd bij: