Logo Midden Nedeland Makelaars

Nieuwbouw bedrijfspand in Barneveld (Harselaar) en Stroe

Wilt u een bedrijfspand kopen of huren? Of wilt u zelf uw bedrijfspand bouwen? In 2020 start de uitgifte van bouwkavels op twee splinternieuwe bedrijventerreinen. Het gaat om deel twee van Harselaar-Zuid en een bedrijventerrein langs snelweg A1 bij Stroe. Is uw interesse gewekt? Bij Midden Nederland Bedrijfsmakelaars bent u aan het juiste adres.

Uitbreiding van bedrijventerrein Harselaar-Zuid

De gemeente Barneveld start in 2020 met de uitgifte van de eerste kavels op het nieuwe bedrijventerrein Harselaar Zuid, fase 1B. In totaal komt er ongeveer twintig hectare aan netto uitgeefbare bedrijfsgrond bij. Eind 2019 moet nog volgens procedure het bestemmingsplan voor dit nieuwe terrein worden vastgesteld. Daarna kan de grond bouwrijp worden gemaakt. Basis voor het bestemmingsplan vormen de verschillende studies op het gebied van water, archeologie en verkeer, die reeds zijn uitgevoerd.

Bedrijfsmakelaar MNM voor zakelijk vastgoed in regio Barneveld-Voorthuizen

Fase 1B van bedrijventerrein Harselaar-Zuid ligt direct ten westen van fase 1A. De grondverkoop op dit terrein, 34 hectare groot, startte eind 2015 en is inmiddels bijna volledig bebouwd of verkocht. De laatste gaatjes worden momenteel opgevuld door de toekomstige gebruikers. Midden Nederland Makelaars heeft hierin als bedrijfsmakelaar een belangrijke rol gespeeld. Ook voor het nieuwe project is MNM de bedrijfsmakelaar die het overzicht over de mogelijkheden heeft. Zo zijn er bedrijven van elders uit in het land die graag een bedrijfspand in de regio Barneveld-Voorthuizen willen. Daarnaast zijn er veel lokale ondernemers die een verhuizing naar het nieuwe bedrijventerrein als goede investering zien. Zij laten dan weer een bedrijfspand te huur of te koop achter. Fase 1B van Harselaar-Zuid beslaat een gebied ten westen van gebied 1A. Later in de tijd is nog fase 2 van Harselaar-Zuid in de plannen opgenomen. Als ook die fase is gerealiseerd, beslaat Harselaar-Zuid in totaal ongeveer honderd hectare aan bedrijfsterrein.

Nieuw bedrijventerrein Stroe

Ook in de omgeving van Stroe wordt aan een nieuw bedrijventerrein gewerkt. Het gaat om een totaal van ruim vier hectare aan bedrijfsgrond, verdeeld over twee percelen aan weerszijden van de Tolnegenweg. Aan de oostkant is in een driehoeksvorm ruimte ingetekend tussen de Tolnegenweg, de A1 en de Wolweg. Aan de westkant is in een ruitvorm een stuk grond gereserveerd tussen de A1, de Tolnegenweg en de spoorlijn. De grond is in handen van de gemeente en van de Stroese Ontwikkelings Groep (SOG), die negen lokale ondernemers vertegenwoordigt. Eind 2019 wordt het bestemmingsplan volgens planning vastgesteld. Gronduitgifte volgt dan in 2020.

Waarom kiezen voor bedrijfsmakelaar Midden Nederland Makelaars?

Zoekt u bedrijfsruimte? Bedrijfsmakelaar Midden Nederland kan u uitgebreid adviseren over voor- en nadelen, indelingsmogelijkheden, bestemmingen en transformatiemogelijkheden van een bedrijfspand. Hebt u een bedrijfspand op het oog? MNM doet professioneel onderzoek, waarbij alle relevante publieke en privaatrechtelijke documenten van het pand worden meegenomen.

Door de vele transacties in bedrijfspanden is MNM uitstekend op de hoogte van marktconforme aankoopprijzen. De bedrijfsmakelaar staat zakelijk in het proces en kan daarom op het scherpst van de snede voor u onderhandelen. De onderhandelingsstrategie bespreken we vooraf met u. En natuurlijk houden we u voortdurend op de hoogte van het verloop van de onderhandeling.

Kom in contact met Midden Nederland Makelaars

Vul het onderstaande formulier in en wij komen zo snel mogelijk bij u terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bij het versturen gaat u akkoord met de privacy-voorwaarden.

Aangesloten en gecertificeerd bij: