Logo Midden Nedeland Makelaars

Nieuwbouw bedrijfspand

Voor nieuwbouw van een bedrijfspand klopt u aan bij de bedrijfsmakelaar van Midden Nederland. In ons grote aanbod hebben wij diverse kavels beschikbaar. Midden Nederland Bedrijfsmakelaars biedt u kavels die passen bij uw financiële mogelijkheden. Wij hebben bewust geen kavels in eigen bezit. Zo kan de bedrijfsmakelaar uw belangen behartigen. Met de stijgende grondprijzen en bouwkosten is het nú de tijd om te investeren in nieuwbouw van een bedrijfspand.

Nieuwbouw start met uitgebreide analyse

De bedrijfsmakelaar van MNM neemt uw onderneming samen met u onder de loep. Wat zijn uw wensen voor de locatie? Hoeveel ruimte is er nodig in het nieuwe bedrijfspand? Is er behoefte aan toekomstige uitbreidingsmogelijkheden of voorlopig extra buitenterrein? Zo denkt onze bedrijfsmakelaar mee over alle facetten van nieuwbouw. Daarnaast is MNM op de hoogte van de juridische en fiscale regelgeving. Hierdoor bespaart u belasting. De bedrijfsmakelaar geeft een vrijblijvende kostenindicatie voor de nieuwbouw van uw bedrijfspand. Maak daarom snel een afspraak en bekijk samen met onze bedrijfsmakelaar de beschikbare kavels die aan uw wensen en eisen voldoen. Er zijn vele kavels beschikbaar in ons eigen ruime aanbod én daarbuiten via ons uitgebreide netwerk.

Nieuwbouw op nieuw bedrijventerrein

In 2020 start de uitgifte van bouwkavels op twee splinternieuwe bedrijventerreinen. Het gaat om deel twee van Harselaar-Zuid en een bedrijventerrein langs snelweg A1 bij Stroe. Is uw interesse gewekt? Bij Midden Nederland Bedrijfsmakelaars bent u aan het juiste adres. De gemeente Barneveld start in 2020 met de uitgifte van de eerste kavels op het nieuwe bedrijventerrein Harselaar-Zuid, fase 1B. In totaal komt er ongeveer twintig hectare aan netto uitgeefbare bedrijfsgrond bij. Eind 2019 wordt het bestemmingsplan voor dit nieuwe terrein vastgesteld. Daarna kan de grond bouwrijp worden gemaakt. Basis voor het bestemmingsplan vormen de verschillende studies op het gebied van water, archeologie en verkeer, die reeds zijn uitgevoerd. Voor meer informatie leest u ons artikel Nieuwbouw bedrijventerreinen in Barneveld en Stroe of u maakt een afspraak met de bedrijfsmakelaar.

Kom in contact met Midden Nederland Bedrijfsmakelaars

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Aangesloten en gecertificeerd bij: