Logo Midden Nedeland Makelaars

Over Midden Nederland Bedrijfsmakelaars

Midden Nederland Bedrijfsmakelaar is de NVM makelaar in deze regio. Met 50 jaar ervaring in het werkgebied Barneveld, Voorthuizen, Nijkerk, Putten, Ermelo en Harderwijk is ons professionele team van bedrijfsmakelaars en vastgoedexperts inmiddels een begrip in de regio. Vanuit zes vestigingen zijn wij specialisten op het gebied van verkoop, aankoop, huur, verhuur en taxatie van uw bedrijfsobject. Ook voor beleggingsobjecten klopt u aan bij MNM.

Waarom kiezen voor MNM?

Onze bedrijfsmakelaars en vastgoedspecialisten kennen als geen ander de weg in Midden-Nederland. Onze kantoren zijn gevestigd in Barneveld, Voorthuizen, Nijkerk, Putten, Ermelo en Harderwijk. Dit heeft voor u als voordeel dat wij een groot bereik hebben en kennis van vele winkelgebieden en industrieterreinen. Midden Nederland Makelaars biedt gegarandeerd het grootste aanbod aan bedrijfspanden, winkels, kantoren en bouwkavels. Onze bedrijfsmakelaars beschikken over uitgebreide lokale marktkennis en hanteren een actief verkoopbeleid. Daarnaast zijn we door continue educatie altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Zo bent u verzekerd van gedegen informatie.

Al tientallen jaren zijn wij een vertrouwde zakenpartner. Persoonlijke aandacht en service staan bij ons voorop. Wij zijn ook de bedrijfsmakelaar bij wie de meeste ondernemers aankloppen voor advies rondom bedrijfshuisvesting. Alle bedrijfsmakelaars van MNM zijn lokaal betrokken en actief binnen diverse netwerkclubs.

MNM, bedrijfsmakelaar met actief verkoopbeleid

Het aanbod bedrijfspanden, kantoren, winkels en beleggingsobjecten van Midden Nederland Bedrijfsmakelaars is te vinden op onze website, via landelijke woningverkoopsite Funda in Business, in lokale kranten en via sociale media. Daarnaast benaderen de bedrijfsmakelaars van MNM ondernemers actief met het aanbod, passend bij hun zoekprofiel. Dankzij prachtige presentaties van uw bedrijfsobject worden geïnteresseerden direct warm gemaakt voor uw bedrijfspand. Zo is de kans om snel te verkopen optimaal.

Wat doet Midden Nederland Makelaars?

Vanuit onze vier specialisaties woningmakelaardij, bedrijfsmakelaardij, agrarisch en landelijk vastgoed en hypotheken houden we ons bezig met bemiddeling in aankoop, verkoop, huur en verhuur van woningen, agrarisch vastgoed, bedrijfsonroerendgoed en alles wat daarbij komt kijken. Op ieder van deze vlakken hebben wij experts in dienst, die altijd over actuele kennis beschikken om u te ontzorgen. Zo zijn wij de meest complete makelaar in Barneveld, Voorthuizen, Nijkerk, Putten, Ermelo en Harderwijk.

Professionaliteit gewaarborgd bij Midden Nederland Makelaars

De kwaliteit van de werkzaamheden van MNM wordt gewaarborgd door aansluiting bij diverse vakgroepen. Midden Nederland Makelaars is namelijk aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM), de Nederlandse Vereniging van Rentmeesters (NVR), het Genootschap van makelaars in Hypotheken en de Stichting Erkenningsregeling Hypotheken.

Aangesloten en gecertificeerd bij: