Logo Midden Nedeland Makelaars

SkyLift: Oog voor het belang van de ander

Service to make you smile. Het is de slogan van SkyLift, een bedrijf in Barneveld dat in ruim tien jaar tijd uitgroeide tot een landelijk opererende onderneming met 180 mensen in dienst. Bedrijfsmakelaar Midden Nederland Makelaars draagt graag een steentje bij, in de vorm van het vinden van ideale bedrijfspanden.

Aanvankelijk zat de onderneming in een huurpand op De Briellaerd in Barneveld, dat met de assistentie van Midden Nederland Bedrijfsmakelaars werd verruild voor Albert Plesmanstraat 24, een gewild object. Het bleek een goede zet om bedrijfsmakelaar Midden Nederland  bij de aankoop van het bedrijfspand in te schakelen, vertelt algemeen directeur Hilke Hoekstra. “Van de bouwkundige staat van een bedrijfspand heeft de bedrijfsmakelaar van MNM veel verstand en een makelaar kan als professional nu eenmaal beter onderhandelen. Je bent zelf immers emotioneel betrokken.”

Bedrijfspand als werkplek en ontmoetingsplaats

Dit bedrijfspand zal de komende jaren van groot belang blijven voor SkyLift. Tientallen werknemers hebben hier hun werkplek. Daarnaast is het de maandelijkse ontmoetingsplaats voor de in totaal 180 werknemers die verspreid door het land werken. Zij repareren en renoveren liften namens SkyLift. “Onze mensen maken het verschil”, geeft Hoekstra aan. “En omdat ze in alle hoeken van het land voor SkyLift werken, is het van groot belang dat we elkaar op z’n minst eens per maand ontmoeten.”
De eisen waaraan het bedrijfspand moest voldoen, zijn meegenomen in de zoektocht van de bedrijfsmakelaar. Zo heeft de bedrijfsmakelaar van Midden Nederland Makelaars bij ieder bedrijf in de regio Barneveld, Voorthuizen, Nijkerk, Putten, Ermelo en Harderwijk met andere wensen en gebruiksdoeleinden te maken.

De oorzaak van de groei van SkyLift? Dat is de mentaliteit van de mensen die bij het bedrijf werken. “Wij selecteren hier niet op technische kennis en ervaring. Dat kun je allemaal leren. Waar wij op letten, is of iemand een dienstverlenende houding heeft. Er plezier in heeft om zijn werk goed te doen en met een smile ‘s nachts zijn bed uitkomt om een klus te klaren. Daar is geen school voor. Dat moet je in je hebben. En natuurlijk steken we veel tijd en energie in interne opleidingen.”

Delen is vermenigvuldigen. Dat is de visie die Hoekstra heeft op interne en externe serviceverlening. “Niet alleen kijken hoe je ergens zelf beter van wordt, maar oog hebben voor de belangen van de ander. Iedereen is gelijk. Het managementteam staat niet boven de mensen, maar staat met gespreide armen onderaan de boom om op te vangen, bij te sturen, te helpen. Hetzelfde geldt voor onze houding richting onze klanten.”

Verstandige investering in bedrijfsonroerendgoed met hulp van MNM

Hilke Hoekstra is anno 2015 als algemeen directeur nauw betrokken bij SkyLift, maar hij houdt zich ook graag bezig met andere zaken, waaronder onroerend goed. Zo werd hij recent eigenaar van het voormalige pand waarin Van Ee Speeltoestellen in Barneveld was gehuisvest. Midden Nederland Bedrijfsmakelaars was ook bij deze koop betrokken en verhuurt de ruimte voor Hoekstra. In dat alles blijft het altijd verstandig om met professionals te schakelen. “Een neutrale en objectieve aankoopmakelaar weet tijd in te bouwen voor goed overleg en zorgt ervoor dat er verstandige beslissingen worden genomen.”

Kom in contact met Midden Nederland Makelaars

Vul het onderstaande formulier in en wij komen zo snel mogelijk bij u terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bij het versturen gaat u akkoord met de privacy-voorwaarden.

Aangesloten en gecertificeerd bij: