Logo Midden Nedeland Makelaars

Uitgebreid mediapakket

MNM biedt het grootste aanbod zakelijk vastgoed in de regio. Met kantoren in Barneveld, Voorthuizen, Nijkerk, Putten, Ermelo en Harderwijk is Midden Nederland Makelaars dé specialist op het gebied van verkoop, aankoop, verhuur en huur van bedrijfspanden. Met behulp van het uitgebreide mediapakket zien binnen de kortste keren vele geïnteresseerden uw bedrijfspand!

Compleet mediapakket bij bedrijfsmakelaar MNM

De presentatie van uw pand speelt een belangrijke rol bij een snelle verkoop van uw bedrijfspand. Een realistisch beeld, waarbij ook de sterke en belangrijke aspecten en de sfeer van uw pand goed tot hun recht komen, versnelt het verkoopproces. Door een duidelijk beeld van uw pand te schetsen, kiest de potentiële koper gerichter voor een bezichtiging. MNM biedt een compleet mediapakket bestaande uit professionele 360-gradenfoto’s, video, plattegronden met alle benodigde maten, brochures en eventueel zelfs dronebeelden.

De beste online én offline presentatie van uw bedrijfspand

MNM presenteert uw bedrijfspand online. Ons aanbod in zakelijk vastgoed is te vinden op Funda in Business, het online platform dat het grootste aanbod zakelijk vastgoed in Nederland toont. Midden Nederland Bedrijfsmakelaars presenteert uw bedrijfspand op Funda in Business middels het zeer uitgebreide mediapakket. De website biedt uitgebreide zoek- en presentatiemogelijkheden en trekt honderdduizenden bezoeken per maand. Dit maakt Funda in Business tot de nummer 1 website voor het presenteren van uw zakelijk vastgoed. Behalve op Funda in Business presenteren we uw bedrijfspand op onze eigen website. Maandelijks bekijken duizenden geïnteresseerden het aanbod op onze eigen website. Daarnaast maakt plaatsing in diverse offline media deel uit van het presenteren van uw bedrijfspand. Advertentiepagina’s in lokale kranten, luxe brochures en veelbekeken etalages van onze kantoren behoren tot de presentatiemogelijkheden.

Uw bedrijfspand te koop in de nieuwsbrief en MNM App

Via de MNM App maken vele ondernemers een zoekprofiel aan. Via  meldingen in de MNM App informeert Midden Nederland Makelaars alle potentiële kopers over uw te koop staande bedrijfspand. Ook plaatsen wij te koop staande panden in de nieuwsbrief van Midden Nederland Makelaars, samen met actuele informatie uit de makelaarswereld.

Kom in contact met Midden Nederland Bedrijfsmakelaars

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Aangesloten en gecertificeerd bij: