Logo Midden Nedeland Makelaars

Verkoop uw bedrijfspand via Midden Nederland Makelaars

Uw bedrijfspand verkopen doet u door de de bedrijfsmakelaar van Midden Nederland in te schakelen. Als enige NVM bedrijfsmakelaar in de regio Barneveld, Voorthuizen, Nijkerk, Putten, Ermelo en Harderwijk is Midden Nederland de makelaar die uw bedrijfspand het best kan verkopen. Ons uitgebreide netwerk zorgt voor een snelle verkoop voor een optimale prijs.

Bedrijfsmakelaar MNM biedt de beste strategie voor verkoop bedrijfspand

Het verkopen van uw bedrijfspand begint met het bepalen van een strategie. Welke mogelijkheden biedt uw bedrijfspand en voor welke doelgroep(en) is het geschikt? Is er kantoorruime, biedt het voldoende parkeergelegenheid, wat zijn de mogelijkheden voor zwaar transport. Zo zijn er talloze vragen die de bedrijfsmakelaar samen met u doorneemt. Ook bekijkt de bedrijfsmakelaar wat uw bedrijfspand waard is en wat een marktconforme verkoopprijs is. De ervaren bedrijfsmakelaar van Midden Nederland Makelaars is de spin in het web. De bedrijfsmakelaar neemt de leiding en ziet toe op heldere afspraken rond de verkoop van uw bedrijfspand. De bedrijfsmakelaar geeft advies op het gebied van fiscaliteit en schakelt waar nodig deskundigen in. Welke mogelijkheden zijn er bijvoorbeeld om de omzetbelasting te verlagen of de overdrachtsbelasting van 6%? De bedrijfsmakelaar vormt samen met u als opdrachtgever een team voor een optimaal resultaat.

Professionele presentatie van uw bedrijfspand

Midden Nederland Bedrijfsmakelaars presenteert uw bedrijfspand op Funda in Business én op onze eigen website. Plattegronden, 360-gradenfoto’s en video’s geven potentiële kopers een optimale indruk van uw bedrijfspand. Daarnaast zorgen we voor professionele presentatiebrochures en advertenties. Verder beschikt Midden Nederland Makelaars over een drone. Hiermee maken we prachtige videobeelden die we online en op social media gebruiken om uw bedrijfspand zo goed mogelijk te presenteren.

Regionaal werkgebied bedrijfsmakelaar is in uw voordeel

MNM werkt vanuit zes vestigingen. Ons werkgebied strekt zich hierdoor ver uit. De bedrijfsmakelaar van Midden Nederland Makelaars heeft kennis van alle industrieterreinen en winkelgebieden in de regio. Naast advisering rond de verkoop van uw bedrijfspand gaat de bedrijfsmakelaar een stap verder. Wij denken bijvoorbeeld vanaf het eerste contact actief mee bij herplaatsing of herhuisvesting van uw onderneming. Ons uitgebreide netwerk biedt veel mogelijkheden in de regio Barneveld, Voorthuizen, Nijkerk, Putten, Ermelo en Harderwijk. Ook in de kleinere kernen in ons werkgebied. Zo brengt Midden Nederland Makelaars ondernemers bij elkaar.

Maak nu vrijblijvend een afspraak met de bedrijfsmakelaar

Onze bedrijfsmakelaars zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur of op afspraak. Neem contact op met Midden Nederland Makelaars in Barneveld, Voorthuizen, Nijkerk, Ermelo, Putten of Harderwijk als u meer wilt weten over het verkopen van uw bedrijfspand.

Kom in contact met Midden Nederland Bedrijfsmakelaars

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Aangesloten en gecertificeerd bij: