Logo Midden Nedeland Makelaars

Vestigingen

Het professionele team van Midden Nederland Bedrijfsmakelaars werkt vanuit zes kantoren, gevestigd in Barneveld, Voorthuizen, Nijkerk, Putten, Ermelo en Harderwijk. Onze beëdigde NVM bedrijfsmakelaars en vastgoedexperts zijn specialisten op het gebied van verkoop, aankoop, huur, verhuur en taxatie van alle bedrijfsobjecten. Wij kennen als geen ander de weg in Midden-Nederland. Onze deskundigheid, uitgebreide lokale kennis, persoonlijke betrokkenheid en ons actieve verkoopbeleid zetten wij graag in voor de verkoop of verhuur van ook úw bedrijfspand. Neem nu contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend gesprek.

Makelaar Barneveld

Makelaar Voorthuizen

Makelaar Nijkerk

Makelaar Putten

Makelaar Ermelo

Makelaar Harderwijk

Bedrijfsmakelaar voor uitgebreide lokale marktkennis en uitstekend resultaat

Al tientallen jaren is Midden Nederland Bedrijfsmakelaars een vertrouwde partner voor ondernemers in de gehele regio. Persoonlijke aandacht en service staan bij ons voorop. Wij zijn ook de makelaar bij wie de meeste ondernemers terechtkomen voor bedrijfshuisvesting. Alle bedrijfsmakelaars van MNM zijn lokaal betrokken en actief binnen diverse ondernemersverenigingen.

Actief verkoopbeleid bij Midden Nederland Bedrijfsmakelaars
Het aanbod kantoren, bedrijfshallen, winkels en andere bedrijfsobjecten van MNM is te vinden op onze website, via landelijke verkoopsite Funda in business, in lokale kranten in Barneveld, Voorthuizen, Nijkerk, Putten, Ermelo en Harderwijk en via sociale media. Daarnaast benaderen de bedrijfsmakelaars van Midden Nederland ondernemers die op zoek zijn naar een nieuw bedrijfspand actief met het aanbod, passend bij hun zoekprofiel. Dankzij een prachtige presentatie van uw bedrijfspand wordt de ondernemer al snel enthousiast over uw bedrijfspand. Zo is de kans om uw pand snel te verkopen optimaal.

Kaart vestigingen BOG

Aangesloten en gecertificeerd bij: