Deskundig hypotheekadviseur Midden Nederland Hypotheken voor onafhankelijk advies

Onze hypotheekadviseurs werken vanuit Midden-Nederland. Met kantoren in Barneveld, Voorthuizen, Nijkerk, Putten, Ermelo en Harderwijk is er altijd betrouwbaar en onafhankelijk hypotheekadvies dichtbij. De hypotheekadviseur kan kiezen uit ruim 30 hypotheekaanbieders. Samen met u zoekt Midden Nederland Hypotheken de hypotheek die het best bij uw situatie past.

Onafhankelijk hypotheekadviseur Midden Nederland Hypotheken

Midden Nederland Hypotheken is een onafhankelijke hypotheekbemiddelaar. We hebben diverse kantoren in de regio Midden Nederland waar u, behalve voor een hypotheek, ook terecht kunt voor uw verzekeringen. Onze nauwe samenwerking met de makelaardij biedt u veel voordeel. Direct alles geregeld onder één dak en snel zekerheid als het gaat om de financiële mogelijkheden om uw droomhuis te kopen. Ook voor het oversluiten van uw hypotheek naar een lagere hypotheekrente kunt u bij ons terecht. En na het afsluiten van de hypotheek blijft onze hypotheekadviseur u advies geven.

  • Keuze uit veel hypotheekaanbieders
  • Altijd een lage hypotheekrente
  • Ervaren en deskundige hypotheekadviseurs

Wij zijn niet gebonden aan financiële instellingen. De adviseurs van Midden Nederland Hypotheken zijn onafhankelijke specialisten op financieel gebied. Wij vinden persoonlijk contact heel belangrijk. Niet alleen bij het afsluiten van een hypotheek, maar ook gedurende de looptijd. Uw hypotheek moet immers niet alleen nu, maar tot het einde van de looptijd goed geregeld zijn. Op onze kantoren voorzien wij jaarlijks honderden klanten van een deskundig en betrouwbaar advies.

Doolhof aan informatie: de hypotheekadviseur helpt

U wilt een huis kopen. Maar hoe zit het straks met kosten van onderhoud, onroerende zaakbelasting en verzekeringen? Zomaar wat vragen die op u af komen bij uw oriëntatie op de woningmarkt. Ook als de koop (bijna) rond is, komt er veel informatie op u af. Denk aan het voorlopig koopcontract, de ontbindende voorwaarden en de bankgarantie. Wat betekent dit allemaal voor u? Onze adviseurs helpen u graag door het doolhof aan informatie.

De hypotheekadviseur van MNM regelt meer dan alleen de hypotheek

Wij leveren meer dan alleen een perfect advies. Ook zorgen we voor de verdere afwikkelingen. Zo moet bijvoorbeeld de hypotheekakte bij een notaris ‘passeren’. Eventueel moet de woning ook getaxeerd worden. Wij onderhouden voor u de contacten met de geldverstrekker, de verzekeraar, de makelaar, de taxateur en de notaris. Uiteraard houden wij u constant op de hoogte. Zo bent u verzekerd van een correcte afhandeling.

Onafhankelijk hypotheekadvies

Wij hebben een bemiddelende rol tussen u en de geldverstrekkers (banken en verzekeraars). In ons aanbod vindt u een groot assortiment aan hypotheekproducten. En u? U bent altijd het uitgangspunt voor ons advies.

Deskundigheid

Al onze hypotheekadviseurs zijn aangesloten bij de Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs (SEH) of bij de Federatie Financiële Planning (FFP). Midden Nederland Hypotheken staat als bemiddelaar geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) op grond van de Wet op het financieel toezicht (Wft) onder vergunningsnummer 12016471.