Logo Midden Nedeland Makelaars

Kenmerken

Bekijk meer kenmerken

Omschrijving

Binnen Buitenplaats van Stuyvesandte zijn 12 bouwkavels met een permanente woonbestemming te koop. Ze variëren in grootte tussen de 2.800 […]

Lees meer

Foto's

Bekijk alle foto's

Locatie

Prijs op aanvraag

  • Paalhoeveweg, Kootwijk

Prijs op aanvraag

  • Paalhoeveweg, Kootwijk

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aanvaarding
in overleg

Bouwvorm

Soort object
Bouwvorm
n.v.t.

Indeling

Aantal woonlagen
woonlagen

Energie


Buitenruimte


Parkeergelegenheid


Overig


Omschrijving

Binnen Buitenplaats van Stuyvesandte zijn 12 bouwkavels met een permanente woonbestemming te koop. Ze variëren in grootte tussen de 2.800 en 6.900 m2. Deze kavels worden los verkocht, dus zonder woning. Elke kavel heeft zijn eigen kavelpaspoort. In dit paspoort staat bijvoorbeeld beschreven wat de toegestane afmetingen van de woning zijn, eisen die gesteld worden aan materiaalgebruik, beplanting en vereiste parkeervoorziening. Om u een idee te geven van de mogelijkheden die er zijn, laten wij onze architect alvast drie woningen als voorbeeld ontwerpen. Deze komen binnenkort beschikbaar.

Aanvullende informatie

– Op 10 kavels (kavel 1-5, 8, 9, 11-13) kunt u een landhuis realiseren met een inhoud van 750 m3. Op de andere 2 kavels (kavel 7 en 10) mag een woning met een inhoud van 350 m3 worden gebouwd.
– Voor de Buitenplaats wordt een beeldkwaliteitsplan opgesteld waarin de randvoorwaarden voor de woning en de buitenruimte wordt vastgelegd.
– Elke kavel krijgt zijn eigen kavelpaspoort met daarin de specifieke randvoorwaarden.
– De bouwkavels worden als bouwgrond verkocht.
– Om alles mogelijk te maken is een bestemmingsplanwijziging noodzakelijk zodat alle kavels beschikken over een woonbestemming. Deze actie is reeds in gang gezet.

Omgeving:
Buitenplaats van Stuyvesandte ligt centraal in Nederland, op een uur rijden van de Randstad. De locatie zelf ligt in het buitengebied van Kootwijk, op loopafstand van het Kootwijkerzand. In de omgeving liggen dorpen als Voorthuizen, Kootwijkerbroek en Garderen. Op wat grotere afstand liggen met de klok mee Harderwijk, Apeldoorn, Arnhem en Amersfoort.

Vanaf de Buitenplaats bent u in 5 minuten op de snelweg A1, van Amsterdam naar Oldenzaal. Als u wilt wonen in de rust van de Veluwe en werken in de drukte van bijvoorbeeld de Randstad, dan is Buitenplaats van Stuyvesandte de ideale uitvalsbasis voor u.

Paalhoeveweg
De Paalhoeveweg loopt over Buitenplaats van Stuyvesandte. De kavels liggen aan weerszijde van de Paalhoeveweg. Kavel 13 ontsluit rechtstreek op de Kerkendelweg. Kenmerkend is de aanwezigheid van het oude erf met zijn bomen centraal op de locatie. Vanaf de Paalhoeveweg loopt u zo door naar het Kootwijkerzand.

Paardenliefhebbers
Voor de paardenliefhebbers is Buitenplaats van Stuyvesandte helemaal ideaal. Onderdeel van de buitenplaats is een paardenrijbak. Wilt u eropuit met uw paard, dan rijdt u vanaf de Paalhoeveweg via een apart pad naar het Kootwijkerzand. Hier kunt u uw paard de sporen geven en genieten van de prachtige natuur, frisse lucht en omgeving

Kootwijkerzand – grootste stuifzandgebied van West-Europa
Het Kootwijkerzand een trekpleister van formaat. Dit stuifzandgebied – het grootste van West-Europa – is ontstaan door een te intensief gebruik van de landbouwgrond. Daardoor verdween de natuurlijke begroeiing en kwam het dekzand vrij te liggen. Nu is het een natuurreservaat van 700 ha waar vele bijzondere planten en dieren leven. Een uniek gebied waar je in alle rust kunt wandelen en fietsen.

Media

Bekijk hier alle beelden van dit object. Hebt u vragen? Wij beantwoorden ze graag.


Foto's


Aangesloten en gecertificeerd bij: