Logo Midden Nedeland Makelaars

Kenmerken

  • Huistype vrijstaande woning
  • Bouwjaar 1870
  • Woonopp 390 m3
  • Kamers 3
Bekijk meer kenmerken

Omschrijving

In het eeuwenoud cultuurhistorisch landschap tussen Nijkerk en Voorthuizen ligt het buurtschap Appel. Prachtige percelen grond omzoomd door mooie houtwallen, […]

Lees meer

Foto's

Bekijk alle foto's

Locatie

  • Verkocht

€ 600.000 k.k.

  • Akkerweg 2, Nijkerk

Brochure

Laat uw gegevens achter. Bij het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyvoorwaarden en ontvangt u van ons de brochure.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Vraagprijs
€ 600.000 k.k.
Aanvaarding
in overleg

Bouwvorm

Soort object
Woonhuis
Soort woning
woonboerderij
Type woning
vrijstaande woning
Bouwjaar
1870
Bouwvorm
bestaande bouw
Liggingen
vrij uitzicht, buiten bebouwde kom, in bosrijke omgeving, landelijk gelegen

Indeling

Woonoppervlakte
118 m2
Perceeloppervlakte
9.500 m2
Inhoud
390 m3
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
2 woonlagen

Energie


Buitenruimte

Tuin
tuin rondom

Bergruimte

Schuur / Berging
vrijstaand steen

Parkeergelegenheid

Garage
geen garage

Overig

Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
redelijk
Onderhoud buiten
redelijk
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte

Omschrijving

In het eeuwenoud cultuurhistorisch landschap tussen Nijkerk en Voorthuizen ligt het buurtschap Appel. Prachtige percelen grond omzoomd door mooie houtwallen, singels en bossages. Veel boomsoorten, diersoorten waaronder herten, marters en vele soorten insecten komen in dit gebied voor. Dit gebied is enerzijds zeer centraal gelegen maar ademt vooral rust en ruimte.
Kortom een ideale woonlocatie!

Op deze fraaie locatie mogen wij u deze woonboerderij aanbieden met diverse agrarische opstallen op een perceel grond van ruim 9.500 m². Ideaal om te wonen, te genieten van het buitenleven en bijvoorbeeld wat dieren te houden.

Omschrijving woonhuis:
Woonhuis, oorspronkelijk bouwjaar vermoedelijk 1870, opgetrokken in steens muren en halfsteens muren en gedekt met een rietendeken, aangesloten op de distributienetten van aardgas en elektra.
De woning heeft één aansluiting op de waterleiding met de woning Akkerweg 2A (hiervoor dient u zelf een nieuwe aansluiting aan te vragen). Verwarming is door middel van een recente (2016) c.v-installatie (Remeha). Overwegend is er isolerende beglazing maar verder zijn er vrijwel geen isolerende voorzieningen. Er zijn ook nog gevelkachels en een geiser (deze zijn echter afgesloten en buiten gebruik gesteld).

Indeling woonhuis:
Begane grond: entree/keuken, hal met badkamer/douche, toilet, bijkeuken, slaapkamer (doorloopkamer), woonkamer met schouw.
1e verdieping: overloop en 1 slaapkamer.

Overige opstallen:
Schuur, opgetrokken in hout (naast de boerderij) en gedekt met asbestcement golfplaten. In gebruik als opslagruimte. Vermoedelijk bouwjaar omstreeks 1960.
Geschatte vloeroppervlakte circa 37 m².

Voormalige veestal, opgetrokken in steen en gedekt met asbestcement golfplaten, voorzien van eenvoudige stalen spanten, betonvloer en aangebouwd afdak opgetrokken in hout en gedekt met blikken platen. Deze schuur is in gebruik als opslagruimte en het afdak als opslagruimte.
Geschatte vloeroppervlakte circa 156 m².

Voormalige veestal en hooiopslag, opgetrokken in steen/hout en gedekt met asbestcement golfplaten, deels als veestal gebruikt en deels als opslagruimte.
Totale vloeroppervlakte circa 185 m².

Kadastrale informatie:
Gemeente Nijkerk, sectie E, nummer 2247 (gedeeltelijk), groot circa 9.500 m².
Het perceel zal na het sluiten van de koopovereenkomst nog worden ingemeten door de dienst voor het Kadaster en de Openbare Registers. Deze kosten komen voor rekening van de koper. Onder- en overmaat zal worden verrekend.

Bijzonderheden:
– Koper zal op zijn kosten een nieuwe inrit moeten realiseren. De huidige ontsluiting van het perceel zal in de toekomst alleen worden gebruikt door de bewoners van nr. 2-A. Een uitrit vergunning is reeds verleend door de gemeente Nijkerk. De nieuwe kadastrale grens tussen de percelen Akkerweg 2 en 2-A komt tussen beide woningen in te liggen. Akkerweg 2-A blijft bewoond door de huidige bewoner.

– Er bevinden zich als dakbedekking asbesthoudende stoffen op enkele opstallen. Er zal een zogenaamde asbest clausule worden opgenomen in de koopakte en de akte van levering. Ook zal er in deze documenten aan zogenaamde “ouderdomsclausule” worden opgenomen.

– De kantonrechter zal toestemming moeten geven voor deze verkoop. Deze bepaling zal als ontbindende voorwaarde voor de verkopers in de koopakte worden opgenomen.

Overige informatie is via ons kantoor beschikbaar.

Media

Bekijk hier alle beelden van dit object. Hebt u vragen? Wij beantwoorden ze graag.


Foto'sPlattegrondenVirtuele Tour360° foto’s


Aangesloten en gecertificeerd bij: