Logo Midden Nedeland Makelaars

Kenmerken

Bekijk meer kenmerken

Omschrijving

Op een fraaie locatie, gelegen tussen Voorthuizen, Nijkerk en nabij landgoed “Appel” mogen wij u deze twee bouwkavels aanbieden. De […]

Lees meer

Foto's

Bekijk alle foto's

Locatie

€ 395.000 v.o.n.

  • Schoenlapperweg, Nijkerk

Brochure

Laat uw gegevens achter. Bij het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyvoorwaarden en ontvangt u van ons de brochure.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 395.000 v.o.n.
Aanvaarding
in overleg

Bouwvorm

Soort object
Bouwvorm
n.v.t.

Indeling

Aantal woonlagen
woonlagen

Energie


Buitenruimte


Parkeergelegenheid


Overig


Omschrijving

Op een fraaie locatie, gelegen tussen Voorthuizen, Nijkerk en nabij landgoed “Appel” mogen wij u deze twee bouwkavels aanbieden.

De kavels zijn vrij gelegen tussen de weilanden en zodanig gesitueerd dat u optimaal kunt genieten van deze prachtige omgeving. Toch bent u ook snel weer op de uitvalswegen naar de Randstad, waardoor u heerlijk kunt onthaasten na een drukke werkdag.

Kortom: een ideale plek om uw droomwoning te kunnen realiseren.

Op de beide kavels, met elk een grootte van circa 4.000 m², mag een vrijstaande woning worden gerealiseerd met een inhoud van 600 m³ en een bijgebouw met een oppervlakte van 70 m².

In overleg met de gemeente Nijkerk is het ook mogelijk om bij aankoop van extra “sloopmeters” het bijgebouw te vergroten. Eventueel uitbouw van de woning tot maar liefst circa 1.000 m³ is ook mogelijk (eveneens bij aankoop van extra “sloopmeters”).

Het gezamenlijke toegangspad zal mandelig worden waardoor u ook inspraak en zeggenschap heeft omtrent de aanleg van dit pad. Er is een fraai beplantingsplan opgesteld waardoor uw object nog fraaier tot zijn recht komt en ingepast wordt in de landelijke omgeving.

Bestemmingsplan:
De agrarische bestemming is gewijzigd naar een woonbestemming.

Bijzonderheden:
– Om het tot een fraai geheel te maken is de koper van iedere kavel verplicht het beplantingsplan op zijn kosten uit te voeren.
– De noodzakelijke onderzoeken die nodig zijn om een bouwvergunning te verkrijgen zijn reeds uitgevoerd.
– De overdracht dient plaats te vinden bij notariskantoor Mr. Pool in Voorthuizen.

Vraag naar de mogelijkheden of maak een vrijbijvende afspraak om de locatie te bezichtigen en de mogelijkheden te bespreken!

Media

Bekijk hier alle beelden van dit object. Hebt u vragen? Wij beantwoorden ze graag.


Foto's


Aangesloten en gecertificeerd bij: