Logo Midden Nedeland Makelaars

Kenmerken

Bekijk meer kenmerken

Omschrijving

Wij bieden u de mogelijkheid om op deze prachtig gelegen locatie te bouwen, te wonen en te genieten. Het perceel […]

Lees meer

Foto's

Bekijk alle foto's

Locatie

  • Verkocht

€ 490.000 k.k.

  • Vinkelaar 11, Terschuur
  • Verkocht

€ 490.000 k.k.

  • Vinkelaar 11, Terschuur

Brochure

Laat uw gegevens achter. Bij het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyvoorwaarden en ontvangt u van ons de brochure.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Vraagprijs
€ 490.000 k.k.
Aanvaarding
in overleg

Bouwvorm

Soort object
Bouwvorm
n.v.t.

Indeling

Aantal woonlagen
woonlagen

Energie


Buitenruimte


Parkeergelegenheid


Overig


Omschrijving

Wij bieden u de mogelijkheid om op deze prachtig gelegen locatie te bouwen, te wonen en te genieten. Het perceel is gelegen tussen de dorpen Leusden, Achterveld en Terschuur.

Op de grens van de provincie Utrecht en Gelderland ligt de “Juliusput”. Deze plas, boordevol natuur is ontstaan door de zandwinning ten behoeve van de A1. Op een zeer royale kavel (ruim 1 hectare) staat deze zeer eenvoudige woning. Het object is ideaal om een nieuwe woning te realiseren met een inhoud van 660 m³ en een groot bijgebouw van maar liefst 230 m² bijgebouw. Het bouwblok is gunstig gesitueerd op de kavel, zodat er weidegrond beschikbaar blijft voor het houden van hobbymatig vee, zoals paarden. Heerlijk wonen nabij een prachtig natuurgebied “De Juliusput”. Deze plas is rijk aan vis, watervogels waaronder de IJsvogel laten zich er regelmatig zien. In de directe omgeving vindt u ook bijzondere en zeldzame planten. Omdat het natuurgebied niet toegankelijk is voor publiek kunt u hier heerlijk genieten van rust en de natuur naast de deur.

Op het perceel staat nu nog een zeer eenvoudige, oude woning met inpandige deel. Een indicatieve tekening van de woning is beschikbaar en opgenomen in de brochure. Aan deze tekening zijn dan ook geen rechten te ontlenen.

Kadastrale informatie:
Gemeente Barneveld, sectie A, nummer 3056, 3055 en 3037. Een gedeelte hiervan is toegangsweg. De totale grootte is 11.246 m². Aangezien een aantal kadastrale grenzen nog voorlopige grenzen zijn, kan de daadwerkelijke oppervlakte ietwat afwijken.

Bestemming:
Het perceel heeft een woonbestemming met als bijzonderheid dat er naast een royale woning met een inhoud van maar liefst 660 m³ ook een grote schuur/bijgebouw mag worden gebouwd met een oppervlakte van maar liefst 230 m². Ideaal om een hobby uit te oefenen of voor bijvoorbeeld ZZP er. De omliggende grond heeft een agrarische bestemming, zonder bebouwingsmogelijkheden.

Overige informatie:
-er is een bodemrapport van het perceel aanwezig.
-koper dient voor zijn perceel een beplantingsplan uit te voeren. Er is een beplantingsplan hiervoor opgesteld.
-de overdracht dient plaats te vinden bij Beens Notariaat te Amersfoort.
-gas, waterleiding en electra is aanwezig. Ook is er een aansluiting op het persriool.

Media

Bekijk hier alle beelden van dit object. Hebt u vragen? Wij beantwoorden ze graag.


Foto's


Aangesloten en gecertificeerd bij: