Logo Midden Nedeland Makelaars

Een huis huren via Midden Nederland Makelaars

Wilt u een huis huren in de regio Barneveld, Voorthuizen, Nijkerk, Putten, Ermelo of Harderwijk? Dan bent u bij Midden Nederland Makelaars aan het juiste adres. Als makelaar hebben we een ruim aanbod aan huurwoningen. Van appartement tot tussenwoning en van twee-onder-één-kapwoning tot vrijstaand huis. In elke categorie is er volop aanbod om een huis te huren. Voor een korte of een langere periode. Wilt u een huis of appartement huren? Midden Nederland Makelaars helpt u graag.

Huis huren: sociale huurwoning, vrije markthuur of Leegstandswet?

Het huuraanbod van Midden Nederland Makelaars valt uiteen in drie categorieën. Huurt u een sociale huurwoning (kale huurprijs tot € 720,42), dan komt u mogelijk in aanmerking voor huurtoeslag. Daarnaast verhuurt Midden Nederland Makelaars huizen in het geliberaliseerde segment (kale huurprijs meer dan € 720,42). Tot slot bieden we regelmatig appartementen en huizen te huur aan onder de Leegstandswet. In dat laatste geval huurt u tijdelijk en heeft u geen recht op huurbescherming. Onze makelaar kan u precies vertellen welke huur bij uw situatie past.

Vooraf een huurhuis of huurappartement bekijken

Natuurlijk kunt u alle te huur staande huizen en appartementen bekijken. Maak vandaag nog een afspraak via één van onze verhuurmakelaars in Barneveld, Voorthuizen, Nijkerk, Putten, Ermelo of Harderwijk. De bezichtiging is geheel vrijblijvend. Wilt u een huis huren? Goed om te weten: u  betaalt geen bemiddelingskosten als u een huis of appartement gaat huren via Midden Nederland Makelaars.

Informatie nodig om een huis of appartement te huren

Als u enthousiast bent over een bepaald  huis, levert u de benodigde gegevens aan voor een screening. We kijken dan bijvoorbeeld of uw inkomen hoog genoeg is om het huis of appartement te huren en of u geen betalingsachterstanden heeft. Tot slot geeft de verhuurder de uiteindelijke toestemming dat u het huis of appartement mag huren.

Huis huren? Blijf op de hoogte van nieuw huuraanbod

Staat de huurwoning of het huurappartement dat u zoekt er niet tussen? Schrijf u vrijblijvend in bij Midden Nederland Makelaars. We houden u dan via de MNM Zoekservice en/of via de gratis MNM App op de hoogte. U ontvangt als eerste een bericht als er een huurhuis of huurappartement vrijkomt.

Wij nemen graag contact met u op.

Zodat wij u kunnen vertellen hoe we uw huis in de verkoop zetten.
Bij het aanmelden gaat u akkoord met de privacy-voorwaarden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Aangesloten en gecertificeerd bij: