Logo Midden Nedeland Makelaars

Huis verkopen via de makelaar van MNM

Uw huis verkopen doet u via Midden Nederland Makelaars. Met vestigingen in Barneveld, Voorthuizen, Nijkerk, Putten, Ermelo en Harderwijk is er altijd een makelaar bij u in de buurt. Midden Nederland Makelaars verkoopt het grootste aantal huizen van heel Midden-Nederland. Ook de grote lokale marktkennis en de mooiste presentaties op internet, social media en via brochures en advertenties zijn redenen om voor MNM te kiezen.

Uw huis verkopen met Midden Nederland Makelaars

De verkoopmakelaar van MNM verstaat het vak van huizen verkopen. Bij Midden Nederland Makelaars vindt u vakkennis én expertise van de lokale markt, inclusief de wensen van individuele woningzoekenden. Dat is Midden Nederland Makelaars, het grootste makelaarskantoor van de Veluwe. Wilt u ook uw huis verkopen? Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend gesprek. We helpen u graag om uw woning zo snel mogelijk te verkopen tegen een optimale prijs.

Huis snel verkopen voor een optimale prijs

Een huis verkopen in de regio Barneveld, Voorthuizen, Nijkerk, Putten, Ermelo en Harderwijk? In elk van deze plaatsen heeft MNM één of meerdere makelaars die zich enkel bezighoudt met woningverkoop. We kennen de lokale markt en de wensen van woningzoekenden zeer goed. Hierdoor kan de makelaar u optimaal adviseren over een reële vraagprijs. De bedrevenheid in onderhandelen verhoogt de kans op een snelle verkoop van uw huis tegen de hoogst mogelijke prijs.

De beste online én offline presentatie van uw huis

Uw huis verkopen begint met het aantrekken van potentiële kopers. Daarom zorgen wij voor een goede presentatie van uw huis. Advertentiepagina’s in lokale kranten, luxe brochures en veelbekeken etalages van onze kantoren. Ook presenteren wij uw huis zeer uitgebreid online: op Funda en op onze website, via sociale media en in de MNM App. Een schitterende 3D-plattegrond zorgt ervoor dat potentiële kopers al verliefd worden op uw huis voordat ze het hebben bezocht.

Met MNM Zoekservice direct duizenden geïnteresseerden bereikt

Midden Nederland Makelaars heeft het grootste woningzoekendenbestand van de Noordwest-Veluwe. Er staan duizenden woningzoekenden ingeschreven bij MNM. Zowel uit Barneveld en Voorthuizen als uit Nijkerk, Putten, Ermelo en Harderwijk. Zodra u de opdracht om uw huis te verkopen aan MNM geeft, informeren wij direct de woningzoekenden via de MNM Zoekservice en via de MNM App. De kans is groot dat we de eerste bezichtigingen al inplannen voordat uw huis op Funda staat.

Groot aanbod leidt tot grotere kans om huis snel te verkopen

Midden Nederland Makelaars biedt het grootste woningaanbod in de regio Barneveld, Voorthuizen, Nijkerk, Putten, Ermelo en Harderwijk. Dit leidt ertoe dat veel woningzoekenden onze kantoren en onze website weten te vinden. Er zijn maar liefst elf makelaars werkzaam bij MNM. Dankzij dit grote aantal beëdigde makelaars gaat er altijd een makelaar met potentiële kopers mee op bezichtiging. De gespecialiseerde makelaar etaleert uw huis optimaal en start indien nodig direct de onderhandelingen.

Persoonlijke begeleiding, deskundige onderhandeling

Persoonlijke betrokkenheid hebben wij hoog in het vaandel. Uw vaste verkoopmakelaar en assistent makelaar bezoeken u beiden thuis. Uw verkoopmakelaar onderhandelt in nauw overleg met u over uitgebrachte biedingen. En we helpen u bij de notariële afhandeling van de verkoop van uw huis. Meer weten over het verkopen van uw huis of direct uw huis te koop zetten? Neem contact op met een verkoopmakelaar in Barneveld, Voorthuizen, Nijkerk, Putten, Ermelo of Harderwijk voor een gratis en vrijblijvend gesprek.

Wij nemen graag contact met u op.

Zodat wij u kunnen vertellen hoe we uw huis in de verkoop zetten.
Bij het aanmelden gaat u akkoord met de privacy-voorwaarden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Aangesloten en gecertificeerd bij: