Logo Midden Nedeland Makelaars

MNM App

De MNM App is een handige tool waarmee u in één oogopslag het woningaanbod in beeld hebt. Als u een huis wilt kopen of huren, vult u uw zoekopdracht in. U kunt bijvoorbeeld specifiek zoeken in een bepaalde plaats, of juist in de gehele regio Barneveld, Voorthuizen, Nijkerk, Putten, Ermelo en Harderwijk. Inmiddels staan er meer dan 3500 woningzoekenden ingeschreven in de MNM App. Ook op zoek naar een huis? Schrijf u nu gratis in.

Altijd en overal ons woningaanbod op zak met de MNM App

Het vinden van de juiste woning is makkelijker dan ooit. Want in de app van Midden Nederland Makelaars kunt u eenvoudig, altijd en overal ons woningaanbod bekijken. Gewoon op uw smartphone. Met de MNM App blijft u gratis en vrijblijvend volledig op de hoogte van het nieuwste aanbod van Midden Nederland Makelaars. U krijgt met de MNM App als eerste een actueel overzicht van huizen en appartementen die te koop en te huur staan in de regio Barneveld, Voorthuizen, Nijkerk, Putten, Ermelo en Harderwijk.

Huis verkopen? Bel Midden Nederland Makelaars

Uw huis vlot verkopen voor een optimale prijs? Dan belt u de makelaar van MNM op. Met onze MNM App informeren wij direct duizenden woningzoekenden. We tonen gegevens en foto’s van uw huis in de MNM App, nog voordat uw huis op Funda staat. De eerste bezichtigingen van uw huis volgen dan ook vaak snel.

Huis kopen of huren? De MNM App is gratis beschikbaar voor iOS en Android

Wilt u een huis kopen of huren? De app van Midden Nederland Makelaars is natuurlijk gratis. U kunt hem downloaden in de Apple Store (iPhone) of de Google Play Store (Android-toestel). Na het downloaden maakt u een account aan. U voert uw zoekopdracht in en ontvangt direct het nieuwste aanbod. Aanpassen of beëindigen van uw zoekopdracht kan op elk moment. Uw zoekopdracht is bij Midden Nederland Makelaars gratis en vrijblijvend!

Wij nemen graag contact met u op.

Zodat wij u kunnen vertellen hoe we uw huis in de verkoop zetten.
Bij het aanmelden gaat u akkoord met de privacy-voorwaarden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Aangesloten en gecertificeerd bij: