Logo Midden Nedeland Makelaars

Over Midden Nederland Makelaars

Al meer dan 50 jaar is Midden Nederland Makelaars actief op de Veluwe. Ons professionele team van beëdigd makelaars en vastgoedexperts zijn inmiddels een begrip in de regio. Vanuit zes vestigingen zijn wij specialisten op het gebied van verkoop, aankoop, huur, verhuur, taxatie en hypotheekadvies. Voor woningen, bedrijfsonroerend goed en agrarisch vastgoed.

Waarom kiezen voor MNM?

Onze makelaars en vastgoedspecialisten kennen als geen ander de weg in Midden-Nederland. Onze kantoren zijn gevestigd in Barneveld, Voorthuizen, Nijkerk, Putten, Ermelo en Harderwijk. Midden Nederland Makelaars biedt gegarandeerd het grootste aanbod aan nieuwbouwwoningen. Onze makelaars beschikken over uitgebreide lokale marktkennis en hanteren een actief verkoopbeleid. Daarnaast zijn we door continue educatie altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Zo bent u verzekerd van gedegen informatie.

Al tientallen jaren zijn wij een vertrouwde zakenpartner. Persoonlijke aandacht en service staan bij ons voorop. Wij zijn ook de makelaar bij wie de meeste woningzoekenden in de regio staan ingeschreven. Alle makelaars van MNM zijn lokaal betrokken en actief binnen de gemeenschap.

Wat doet Midden Nederland Makelaars?

Vanuit onze vier specialisaties woningmakelaardij, bedrijfsmakelaardij, agrarisch en landelijk vastgoed en hypotheken houden we ons bezig met bemiddeling in aankoop, verkoop, huur en verhuur van woningen, agrarisch vastgoed, bedrijfsonroerendgoed en alles wat daarbij komt kijken. Op ieder van deze vlakken hebben wij experts in dienst, die altijd over actuele kennis beschikken om u te ontzorgen. Zo zijn wij de meest complete makelaar in Barneveld, Voorthuizen, Nijkerk, Putten, Ermelo en Harderwijk.

MNM, makelaar met actief verkoopbeleid

Het woningaanbod van Midden Nederland Makelaars is te vinden op onze website, via landelijke woningverkoopsite Funda, in lokale kranten en via sociale media. Daarnaast benaderen de makelaars van MNM woningzoekenden actief met het aanbod, passend bij hun zoekprofiel. Dankzij een prachtige 3D-plattegrond wordt de woningzoekende al vóór het eerste bezoek verliefd op uw huis. Zo is de kans om uw huis snel te verkopen optimaal.

Professionaliteit gewaarborgd bij Midden Nederland Makelaars

De kwaliteit van de werkzaamheden van MNM wordt gewaarborgd door aansluiting bij diverse vakgroepen. Midden Nederland Makelaars is namelijk aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM), de Nederlandse Vereniging van Rentmeesters (NVR), het Genootschap van makelaars in Hypotheken en de Stichting Erkenningsregeling Hypotheken.

Aangesloten en gecertificeerd bij: