Logo Midden Nedeland Makelaars

Vestigingen

Het professionele team van Midden Nederland Makelaars werkt vanuit zes kantoren, gevestigd in Barneveld, Voorthuizen, Nijkerk, Putten, Ermelo en Harderwijk. Onze beëdigd NVM makelaars en vastgoedexperts zijn specialisten op het gebied van verkoop, aankoop, huur, verhuur en taxatie. Wij kennen als geen ander de weg in Midden-Nederland. Onze deskundigheid, uitgebreide lokale kennis, persoonlijke betrokkenheid en actieve verkoopbeleid zetten wij graag in voor de verkoop van ook úw huis. Neem nu contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend gesprek.

Makelaar Barneveld

Makelaar Voorthuizen

Makelaar Nijkerk

Makelaar Putten

Makelaar Ermelo

Makelaar Harderwijk

MNM voor uitgebreide lokale marktkennis, meeste woningzoekenden, optimale verkoopkansen

Al tientallen jaren is Midden Nederland Makelaars een vertrouwde partner. Persoonlijke aandacht en service staan bij ons voorop. Wij zijn ook de makelaar bij wie de meeste woningzoekenden in de regio staan ingeschreven. Alle makelaars van MNM zijn lokaal betrokken en actief binnen de gemeenschap.

Actief verkoopbeleid bij Midden Nederland Makelaars
Het woningaanbod van MNM is te vinden op onze website, via landelijke woningverkoopsite Funda, in lokale kranten in Barneveld, Voorthuizen, Nijkerk, Putten, Ermelo en Harderwijk en via sociale media. Daarnaast benaderen de makelaars van Midden Nederland woningzoekenden actief met het aanbod, passend bij hun zoekprofiel. Dankzij een prachtige 3D-plattegrond wordt de woningzoekende al vóór het eerste bezoek verliefd op uw huis. Zo is de kans om uw huis snel te verkopen optimaal.

Aangesloten en gecertificeerd bij: