Logo Midden Nedeland Makelaars

Uitgebreid mediapakket bij MNM

Met het grootste aanbod huizen in de regio Midden-Nederland en met kantoren in Barneveld, Voorthuizen, Nijkerk, Putten, Ermelo en Harderwijk is Midden Nederland Makelaars de specialist op het gebied van woningverkoop. Dankzij het uitgebreide mediapakket zien binnen de kortse keren duizenden woningzoekenden uw huis!

Compleet mediapakket

MNM biedt een compleet mediapakket met foto’s, panoramabeelden, video, plattegronden en eventueel zelfs dronebeelden. De presentatie speelt een belangrijke rol in een snelle verkoop van uw huis. De stylist zorgt voor de styling van uw huis. Zodra uw huis eruitziet om door een ringetje te halen, zorgt de professionele fotograaf voor prachtige beelden.

De beste online én offline presentatie van uw huis

De plaatsing in diverse media, online en offline, is de volgende stap naar het verkopen van uw huis. Advertentiepagina’s in lokale kranten, luxe brochures en veelbekeken etalages van onze kantoren. Ook presenteren wij uw huis zeer uitgebreid online: op Funda en op onze website, via sociale media en in de MNM App. Midden Nederland Makelaars laat uw huis professioneel inmeten. Een schitterende 3D-plattegrond zorgt ervoor dat potentiële kopers al verliefd worden op uw huis voordat ze het hebben bezocht. Deze zeer mooie manier van presenteren geeft de kijker het gevoel werkelijk door het huis te lopen.

Uw huis te koop op onze website

Maandelijks bekijken meer dan 10.000 potentiële kopers het aanbod huizen op mnm.nl. Daarom plaatsen wij de foto’s en beschrijving van uw huis zo snel mogelijk op onze website.

MNM Zoekservice, nieuwsbrief en MNM App

Via de MNM Zoekservice en de MNM App vullen duizenden woningzoekenden hun woonwensen in. Via e-mail en door meldingen in de MNM App informeert Midden Nederland Makelaars alle potentiële kopers over uw te koop staande huis. Alle informatie is dan direct beschikbaar: foto’s, panoramabeelden, video en plattegronden. Ook plaatsen wij te koop staande huizen in de maandelijkse nieuwsbrief van Midden Nederland Makelaars, samen met actuele informatie uit de makelaarswereld.

Wij nemen graag contact met u op.

Zodat wij u kunnen vertellen hoe we uw huis in de verkoop zetten.
Bij het aanmelden gaat u akkoord met de privacy-voorwaarden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Aangesloten en gecertificeerd bij: