Logo Midden Nedeland Makelaars

Verkoopstyling voor een perfecte eerste indruk

Het eerste dat een potentiële koper van uw huis ziet? Dat zijn waarschijnlijk de foto’s, video en 3D-beelden op internet. Die moeten dus een perfecte eerste indruk geven. Daarvoor zorgt de makelaar van MNM door middel van verkoopstyling en professionele fotografie van uw huis. Een goede eerste stap naar het verkopen van uw huis.

Snelle en efficiënte verkoopstyling om uw huis sneller te verkopen

Voor de presentatie van uw huis schakelen we een professionele woningfotograaf in. De fotograaf stylet waar nodig de verschillende ruimtes in uw huis. Het gaat bij verkoopstyling vaak om kleine ingrepen. Denk aan het verplaatsen van accesoires en uit het zicht leggen van kindertekeningen, speelgoed, fotolijstjes en andere persoonlijke spullen. Dat zorgt voor rustige, neutrale beelden van uw huis. Potentiële kopers kunnen hierdoor beter door uw inrichting heen kijken en zich een voorstelling maken van het huis dat ze eventueel willen kopen. Deze vorm van verkoopstyling bieden we standaard aan op al onze vestigingen, in Barneveld, Voorthuizen, Nijkerk, Putten, Ermelo of Harderwijk.

Uitgebreide verkoopstyling om uw leegstaande huis te verkopen

Staat uw huis al leeg? Dan is het vaak lastig voor kopers om te beoordelen wat er mogelijk is in het huis. Uitgebreide verkoopstyling van uw huis is dan een goede optie. De verkoopstylist voorziet uw huis dan tijdelijk van meubels en accessoires. Er zijn extra kosten verbonden aan uitgebreide verkoopstyling. Deze kosten zijn de keuze voor verkoopstyling vaak ruimschoots waard, omdat de kans op spoedig verkopen van uw huis aanzienlijk wordt vergroot.

Meer weten over verkoopstyling door MNM?

Overweegt u om uw huis te verkopen en hebt u vragen over de presentatie van uw huis door Midden Nederland Makelaars? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden van (uitgebreide) verkoopstyling? Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend gesprek met de makelaar in Barneveld, Voorthuizen, Nijkerk, Putten, Ermelo of Harderwijk.

Wij nemen graag contact met u op.

Zodat wij u kunnen vertellen hoe we uw huis in de verkoop zetten.
Bij het aanmelden gaat u akkoord met de privacy-voorwaarden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Aangesloten en gecertificeerd bij: