Logo Midden Nedeland Makelaars

Kenmerken

  • Type winkelruimte
  • Status Beschikbaar
Bekijk meer kenmerken

Omschrijving

Gelegen op een aantrekkelijke locatie middenin het centrum van Putten vinden we deze winkelruimte van ca. 153 vierkante meter. In […]

Lees meer

Foto's

Bekijk alle foto's

Locatie

  • Te huur
  • winkelruimte

€ 125 p.m2 p.j.

  • Kerkstraat 32, Putten

Brochure

Niet gevonden wat u zoekt?

Schrijf u in bij MNM Zoekservice en u ontvangt het nieuwste aanbod via e-mail.
Of bel ons 0342-455400

Inschrijven

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Prijs
€ 125 per maand
Type aanvaarding
in overleg
BTW belast
Ja

Bouwvorm

Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwjaar periode
1945-1959
In aanbouw
Nee

Indeling

Hoofdbestemming
winkelruimte
Verkoop vloeroppervlakte
153 m2
Frontbreedte
500
Oppervlakte winkelruimte
153 m2
Verdiepingen
1

Parkeergelegenheid

Diversen

Ligging
winkelgebied stadscentrum
Onderhoud Binnen
goed
Onderhoud Buiten
goed

Omschrijving

Gelegen op een aantrekkelijke locatie middenin het centrum van Putten vinden we deze winkelruimte van ca. 153 vierkante meter. In de winkelruimte werd de voormalige juwelier Kaasschieter geëxploiteerd. Helaas is deze winkel gesloten, maar is het pand nu beschikbaar voor een nieuwe ondernemer!

In het midden van de gezellige Kerkstraat, omsloten door diverse publiekstrekkers, zoals het Kruidvat, Discus en kledingwinkels, is het natuurlijk perfect ondernemen. Maar, dan hebben wij de grootste publiekstrekkers eigenlijk nog niet eens benoemd; de uitgebreide wekelijkse markt die op het grote Kerkplein (op steenworp afstand en in de loop van de Kerkstraat) wordt georganiseerd. De Kerkstraat wordt omschreven als een levendige winkelstraat met een breed geschakeerd aanbod van winkels, restaurantjes en gezellige terrasjes. Ziet u zich hier als ondernemer al de deuren openen? Begrijpelijk!

Putten heeft haar dorpse karakter weten te behouden, maar door de grote groei in het dorp van nieuwe winkels en inwoners, kunnen we concluderen dat de gemeente stevig groeit. Tel hier een actieve winkeliersvereniging, veel nieuwbouwprojecten en diverse renovaties aan de Kerkstraat zelf bij op en je vindt de sleutel naar succes.
Door de gunstige ligging van de gemeente t.o.v. uitvalswegen (A1 en A30), recreatieplassen, campings, het strand Nulde en diverse andere activiteiten trekt Putten gedurende het gehele jaar veel toeristen. Daarnaast worden in deze periode door de winkeliersvereniging veel festiviteiten georganiseerd, zoals muziekfeesten, extra braderieën en natuurlijk de Kerstmarkt. Hierdoor is het centrum elk seizoen een aantrekkelijk winkelgebied.

Indeling van deze winkelruimte:
Voorin de winkelruimte bevindt zich allereerst de inpandige etalage. Hier heeft u als ondernemer de mogelijkheid om uw spullen te etaleren. Daarnaast geeft deze inpandige etalage een speelse uitstraling aan het representatieve pand. De winkelruimte is circa 153 m² groot. Eventueel zou het mogelijk zijn (in overleg met de verhuurder) om het pand gelijk aan het straatbeeld te trekken. Hierdoor verdwijnt de inpandige etalage.

De winkelruimte is ca. 5 meter breed. De ruimte leent zich uitstekend voor het aanbrengen van hoge en lange schappen voor bijvoorbeeld kleding, sierraden etc. Eventueel is er de mogelijkheid om de winkelruimte op een aantal punten aan te passen (dit uiteraard in overleg met de verhuurder).

Aan de achterzijde van dit object bevindt zich nog een garage. Deze garage wordt tevens gebruikt door de bewoners van de maisonnette boven de winkel. De binnentuin is een fijne plek om even pauze te houden. Via deze achteringang is tevens bevoorrading van de winkel mogelijk. Deze achteringang komt uit op de Molenstraat in Putten.

Bijzonderheden
– Zeer representatieve winkelruimte gelegen in een van de meeste gezellige en drukke winkelstraten van Putten;
– Gevelbreedte ca. 5 meter;
– Gelegen in een zone waar vrij parkeren nog steeds mogelijk is (max. 2 uur);
– Diverse winkels aan de Kerkstraat zijn zeer recent gerenoveerd;
– Straatbeeld van de Kerkstraat sterk geoptimaliseerd de afgelopen paar maanden;
– Breed geschakeerd en afwisselend aanbod;
– Mogelijkheid om de winkelruimte naar wens in te richten;
– Actieve winkeliersvereniging, die jaarlijks diverse evenementen organiseert om het winkelgebied levendig en actief te houden;
– Breedte van de winkel ca. 5 meter lengte van de winkel ca. 26 meter
– Bovenwoning bevindt zich momenteel in verhuurde staat;
– Deur achterzijde voorzien van elektrisch rolluik;

Beschikbare vloeroppervlakte
Winkelruimte circa 153 m².

Opleveringsniveau
In de huidige staat. Winkelruimte is gestript van het voormalige interieur. Nieuwe huurder heeft de mogelijkheid om het pand naar wens aan te passen.

Huurvoorwaarden
Huurtermijn
In overleg.

Huurbetaling
Per maand vooruit.

Zekerheidstelling
Ter grootte van 3 maanden huur, te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst
Volgens ROZ-Model 2015.

Huurprijsindexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huur ingangsdatum, op basis van de wijziging van het maand prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Aanvaarding
In overleg.

Ingroeihuurprijs
€ 125,- per m² / jaar, exclusief BTW.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van deze winkelruimte? We lopen graag met je mee tijdens een bezichtiging om de sfeer in deze winkelstraat te ervaren. Een afspraak kun je maken met Het Geldersch Huys Makelaars (0341-354635) of Midden Nederland Bedrijfsmakelaars (0342-455400).

Media

Bekijk hier alle beelden van dit object. Hebt u vragen? Wij beantwoorden ze graag.


Foto'sPlattegronden


h

De klantreis voor BOG

Welke stappen worden doornomen bij het verhuizen?

bekijken

Aangesloten en gecertificeerd bij: