Logo Midden Nedeland Makelaars

Uw bedrijfspand verhuren voor een optimale prijs

Voor verhuur van uw bedrijfspand schakelt u Midden Nederland Bedrijfsmakelaars in. Onze expertise zetten wij graag in om uw bedrijfspand of een deel daarvan te verhuren. Dankzij onze marktkennis, vakbekwaamheid en uitgebreide netwerk verzorgen we wekelijks transacties in de regio Barneveld, Voorthuizen, Nijkerk, Ermelo, Putten en Harderwijk. Bij Midden Nederland Bedrijfsmakelaars weet u zeker dat u een geschikte huurder vindt.

Strategiebepaling bij verhuren bedrijfspand

De verhuur van uw bedrijfspand start met een gesprek met één van onze bedrijfsmakelaars. Wij inventariseren uw wensen rondom de verhuur van uw bedrijfsonroerendgoed. Wilt u een volledig bedrijfspand of gehele winkel verhuren? Of gaat het om een deel daarvan? Voor welke periode wilt u uw bedrijfspand verhuren en tegen welke voorwaarden? Vragen die onze bedrijfsmakelaar als geen ander kan vertalen in een heldere strategie en doelstelling voor de verhuur van uw bedrijfspand. De bedrijfsmakelaar van MNM weet welke huurprijzen er in de markt gelden en adviseert u hierin. Als NVM Bedrijfsmakelaar werken wij geheel volgens de NVM-regels en behartigen wij uw belangen.

Verhuur bedrijfspand start met uitstekende presentatie

De bedrijfsmakelaar van Midden Nederland heeft een uitgebreid lokaal netwerk. Dit helpt u bij het vinden van een geschikte huurder voor uw bedrijfspand. Daarnaast zetten onze bedrijfsmakelaars verschillende middelen in om uw bedrijfspand optimaal te presenteren op onze veelbezochte website én op de landelijke website Funda in Business. De driedimensionale plattegronden, 360°-foto’s, video’s en dronebeelden geven potentiële huurders een uitstekende indruk van uw bedrijfspand. Ook kunnen geïnteresseerden de brochure downloaden. Deze staat boordevol relevante informatie, zodat de huurder snel een keuze kan maken.

Bel MNM voor verhuren van uw bedrijfspand

Voor verhuren van uw bedrijfspand maakt u nu vrijblijvend een afspraak met Midden Nederland Bedrijfsmakelaars in Barneveld, Voorthuizen, Nijkerk, Ermelo, Putten of Harderwijk.

Kom in contact met Midden Nederland Bedrijfsmakelaars

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Aangesloten en gecertificeerd bij: