Logo Midden Nedeland Makelaars

Een huis verhuren via Midden Nederland Makelaars biedt veel voordelen

Heeft u een huis, appartement of meerdere huizen en appartementen om te verhuren? Dan schakelt u de makelaar van Midden Nederland Makelaars in. Als verhuurmakelaar is Midden Nederland Makelaars actief in de regio Barneveld, Voorthuizen, Nijkerk, Putten, Ermelo en Harderwijk. Onze expertise zorgt ervoor dat u uw huis of appartement snel kunt verhuren, tegen een mooi rendement.

Verhuurmakelaar zorgt voor snel uw huis verhuren

Uw huis of appartement kan snel rendement opleveren als u Midden Nederland Makelaars inschakelt. Via de MNM Zoekservice heeft de makelaar toegang tot een bestand met honderden woningzoekenden die op zoek zijn naar een huurhuis. Zodra u de opdracht tot verhuur hebt gegeven, versturen wij alle zoekenden een e-mail. Daarnaast presenteren wij alle huurhuizen op deze website en via de MNM App. Tot slot staat het huis of appartement voor de verhuur op Funda en Pararius. Kortom, door onze actieve rol als verhuurmakelaar is het huurhuis snel verhuurd en geniet u van rendement.

Huis verhuren zonder gedoe

Geen omkijken naar screenings, opleveringen en contracten. U zit niet te wachten op regelwerk en risico’s. Midden Nederland Makelaars verzorgt voor u de financiële screening van potentiële huurders. Bij twijfel voeren we extra de NVM Woontoets uit. Zo weet u zeker dat u geen huurders met criminele antecedenten of een betaalachterstand in huis haalt. Uiteraard heeft u ook geen omkijken naar bezichtigingen, huurcontracten en opleveringsinspecties.

Voor een korte of lange periode uw huis verhuren?

Ook als u een huis of appartement voor een korte periode wilt verhuren, kunt u bij MNM terecht. In ons bestand hebben wij woningzoekenden die voor een aantal maanden een huis of appartement willen huren. Reden voor een korte periode huren kan zijn dat het nieuwe koophuis nog niet af is, of dat men nog op zoek is naar een nieuw koophuis terwijl het oude huis al is verkocht. Ook verhuren voor een langere periode is goed mogelijk. MNM werkt met uitstekende huurcontracten, zodat een huis verhuren rendement oplevert zonder gedoe.

Deskundig advies van een NVM verhuurmakelaar

Alle verhuurmakelaars van Midden Nederland Makelaars zijn geschoold door de NVM en beschikken over uitgebreide markt- en vakkennis. Hierdoor kunnen ze u adviseren over de optimale huurprijs van uw vastgoed. Ook informeren ze u graag over bijvoorbeeld de mogelijkheden om tijdelijk te verhuren op basis van de Leegstandswet. Maak een vrijblijvende afspraak met een verhuurmakelaar van een kantoor bij u in de buurt.

Wij nemen graag contact met u op.

Zodat wij u kunnen vertellen hoe we uw huis in de verkoop zetten.
Bij het aanmelden gaat u akkoord met de privacy-voorwaarden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Aangesloten en gecertificeerd bij: