Logo Midden Nedeland Makelaars

Erkend nieuwbouwspecialist als verlengstuk van projectontwikkelaar

Midden Nederland Makelaars is NVM Nieuwbouwspecialist in de gemeente Barneveld, Nijkerk, Putten, Ermelo en Harderwijk. Deze benoeming heeft de makelaar ontvangen vanwege de ruime aantoonbare ervaring met de verkoop van nieuwbouw. Het voordeel voor u als projectontwikkelaar is dat de kwaliteit en de waarde van nieuwbouwprojecten door onze erkende Nieuwbouwspecialist is gewaarborgd.

Nieuwbouwspecialist voor Barneveld, Voorthuizen, Nijkerk, Putten, Ermelo en Harderwijk

Erkende Nieuwbouwspecialisten uit heel Nederland komen met regelmaat bij elkaar om kennis te delen en ervaringen uit te wisselen. Dit heeft het grote voordeel dat kennis over nieuwbouw op andere plekken in het land zo ook in de regio Barneveld, Voorthuizen, Nijkerk, Putten, Ermelo en Harderwijk terechtkomt.

NVM Nieuwbouwspecialist voor betere kwaliteit nieuwbouw

De inbreng van een NVM Nieuwbouwspecialist heeft in veel nieuwbouwprojecten geleid tot een betere kwaliteit van de nieuwbouwwoningen. Met deze kwaliteitsimpuls doen projectontwikkelaars hun voordeel. Ook adviseert de nieuwbouwspecialist van Midden Nederland Makelaars over een goede mix aan typen huizen. De makelaar kent de vraag vanuit de markt. Zo worden diversiteit en maatwerk in een nieuwbouwproject gegarandeerd en de risico’s voor de projectontwikkelaar verkleind.

Succesvol project dankzij samenwerking NVM Nieuwbouwspecialist

Over kennis van de lokale markt beschikt de nieuwbouwspecialist volop. De nieuwbouwspecialist van Midden Nederland Makelaars combineert deze kennis met de lokale behoefte van bewoners in Barneveld en Voorthuizen. Door de NVM Nieuwbouwspecialist in een vroeg stadium bij een nieuwbouwproject te betrekken, kan al voor de bouw finetuning plaatsvinden. Zo wordt er bijvoorbeeld rekening gehouden met de wensen van de doelgroep. Denk hierbij aan kleurstelling van de woning, ligging, entree en de keuken. Projectontwikkelaars schakelen de NVM Nieuwbouwspecialist van Midden Nederland Makelaars daarom al in een vroeg stadium in. Op deze manier mondt een nieuwbouwproject uit in een succesvolle bouw en verkoop.

MNM Zoekservice kent duizenden woningzoekenden voor nieuwbouw

Midden Nederland Makelaars heeft het grootste bestand met woningzoekenden van de regio Barneveld – Voorthuizen. Er is altijd vraag naar nieuwbouwwoningen. En die zoekenden zijn bij MNM bekend. De nieuwbouwspecialist van MNM speelt een actieve rol in de verkoop van de verschillende nieuwbouwhuizen. Hierdoor bent u als projectontwikkelaar verzekerd van een succesvol nieuwbouwproject.

Meer weten? Kom kennismaken met onze nieuwbouwspecialist!

Wij nemen graag contact met u op.

Zodat wij u kunnen vertellen hoe we uw huis in de verkoop zetten.
Bij het aanmelden gaat u akkoord met de privacy-voorwaarden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Aangesloten en gecertificeerd bij: